Angol Napközis Óvodás Táborok

>>> JELENTKEZÉS TÁBORBAA gyerekek újabb nagy kalandra indulnak a kíséretünkben, ahol az intenzív napi angol nyelvtanulással bővítjük ismereteiket és nem mellesleg közben kitűnően szórakozhatnak. A programjaink figyelembe veszik az életkori sajátosságokat, az óvodások igényét a mozgásra, játékra.

A különleges angol órák mellett kreatív foglakozásokkal, készségfejlesztőkkel, kirándulással, kincskereséssel, aktív és sport tevékenységekkel, végül záró partival kedveskedünk minden résztvevőnek. A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. Téma: Funfair & Circus Camp - vattacukor, zsonglőr, bűvész show...Minden, ami Cirkusz:)

Választható tábor időpontok:
1. turnus 2019. július 1 - 5.
2. turnus 2019. július 8 - 12.
3. turnus 2019. július 15 - 19.


Helen Doron Angol Dráma Tábor: Azoknak a gyerekeknek, akik élvezik a rivaldafényt és szívesen kipróbálnák magukat a színjátszásban is az intenzív angol foglalkozások mellett. Bátor nagycsoportosat és 1 -2. osztályos iskolásokat várunk, akik élvezik a mindennapos próbákat, a kellék- és jelmezkészítést, a főpróbát és természetesen az előadást, szereplést.Élménnyekkel teli angol tábor délelőtti angol órákkal és délutáni kreatív és izgalmas dráma foglalkozásokkal. Időpont: 2019. július 1 - 5.

Kedvezményes ár: 32 500 Ft/fő /teljes összeg május 31-ig történő befizetése esetén/. Ár: 35 500 Ft/fő június 1. utáni befizetéssel. Testvérkedvezmény: - 1500 Ft/fő. Ajándék: a teljes díj befizetése 2019. május 31-ig, 3000 Ft-os Helen Doron ajándék kuponra jogosít, mely beváltható a Helen Doron Debrecen 2019. őszi kurzusaira. Egy gyermek tandíjában csak egy kupon számítható be. Jelentkezés online regisztrációval és előleg befizeésével érvényes. Előleg mértéke: 10 000 Ft/fő.