Angol Napközis Óvodás Táborok

Jelentkezés: online regisztráció + előleg / 10 000 Ft/fő/ >>> Regisztráció

A gyerekek újabb nagy kalandra indulnak a kíséretünkben, ahol az intenzív napi angol nyelvtanulással bővítjük ismereteiket és nem mellesleg közben kitűnően szórakozhatnak. A programjaink figyelembe veszik az életkori sajátosságokat, az óvodások igényét a mozgásra, játékra.

A különleges angol órák mellett kreatív foglakozásokkal, készségfejlesztőkkel, kirándulással, kincskereséssel, aktív és sport tevékenységekkel, végül záró partival kedveskedünk minden résztvevőnek. A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. 

HD óvodás táborok: 2020. június 29 - július 3. / 2020. július 6 - 10. / 2020. július 13 - 17.

Helen Doron Angol Dráma Tábor: 2020. június 29 - július 3.

Azoknak a gyerekeknek, akik élvezik a rivaldafényt és szívesen kipróbálnák magukat a színjátszásban is az intenzív angol foglalkozások mellett.

Bátor nagycsoportosokat és 1 -2. osztályos iskolásokat várunk, akik élvezik a mindennapos próbákat, a kellék- és jelmezkészítést, a főpróbát és természetesen az előadást, szereplést.

Élménnyekkel teli angol tábor délelőtti angol órákkal és délutáni kreatív és izgalmas dráma foglalkozásokkal.
Kedvezményes ár: 36 000        Ft/fő /teljes összeg május 31-ig történő befizetése esetén/. Ár: 39 000 Ft/fő június 1. utáni befizetéssel. Testvérkedvezmény: - 1500 Ft/fő. Ajándék: a teljes díj befizetése 2020. május 31-ig, 3000 Ft-os Helen Doron ajándék kuponra jogosít, mely beváltható a Helen Doron Debrecen 2020. őszi kurzusaira. Egy gyermek tandíjában csak egy kupon számítható be. 


Jelentkezés: online regisztráció + előleg / 10 000 Ft/fő/ >>> Regisztráció