Nyelvtanulás Angliában 11 éves kortólNyelviskolánk – az angol nyelvoktatás mellett – az ipswichi partner nyelviskolával karöltve angliai nyelvtanulási és gyakorlási lehetőséget biztosít minden korosztálynak. 

Szolgáltatásunk az egyik legjobb ár-érték arányt képviseli. Egész évben jelentkezhetsz, és utazhatsz egyénileg vagy csoportunkkal

Az idei évben az utazás elmarad.

 

Sőrés Gabriella, a Helen Doron Nyelviskola vezetőjének ajánlása:


Helen Doron Nyelviskola Debrecen elkötelezett híve a Helen Doron módszernek, melynek segítségével több száz gyermek tanult már meg magas szinten angolul. Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy megragadjunk minden lehetőséget, hogy anyanyelvi környezetben tegyük próbára és használjuk nyelvtudásunkat. 

Nyelviskola-vezetőként és két kiskorú gyermek anyukájaként olyan partneriskolát kerestem Angliában, ahol úgy vigyáznak az ott táborozó gyermekeinkre, mint ahogy mi magunk törődünk velük. Így akadtam a LETS Ipswich Nyelviskolára és Utazási Irodára. 

 


Miért Ipswich?


London mesés és varázslatos, soha meg nem unható turistaként, azonban hatalmas. Mivel mi főleg 19 év alatti gyerekeket tanítunk, jobbnak láttuk egy kisvárosba vinni tanítványainkat, ami könnyen bejárható, mégis rengeteg program kínálkozik. Elhelyezkedése is ideális: Londontól egyórányira, a tengerparthoz 20 percre fekszik. Tanítványaink itt biztonságban vannak, 12 éves kortól önállóan közlekedhetnek busszal és gyalogosan is. Csak el ne felejtsétek leinteni a buszt. :) London minden repteréről transzferrel hozzák el a diákokat és hozzátartozóikat. A transzfert az ár tartalmazza (hajnali hazaindulásnál plusz költségként merülhet fel a reptéri szállodában való szállás díja).


Miért a LETS Ipswich?
A LETS Ipswich olyan nyelviskola és utazási iroda, amely épp a mi ízlésünk szerint tanít. English & Fun programja illeszkedik a Helen Doron tanítási módszerhez. A diákok sokat játszanak az órákon. A kommunikatív nyelvtanuláson van a hangsúly. A nyári táborok nemzetköziek, többféle nyelvi szinten lévő tanítványokkal. A tanárok sikeresen megbirkóznak ezzel a feladattal. A délelőtti angol órák után, angol munkatársi felügyelettel indulunk a délutáni programokra, közeli történelmi városok megtekintésére, tengerpartra, múzeumba..., amelyek teljes költségét (belépőt, utazást) tartalmazza az ár.


Miért jó, ha angol családnál vagy elszállásolva?


Napközben előfordul, hogy magyar társaiddal, csoportvezető tanároddal kerülsz össze és kicsit magyarul beszélsz, de esténként a családnál nincs más megoldás, angolul kell beszélned. Egy gyors hazatelefonálás után, kellemes időt tölthetsz együtt az angol családoddal, megbeszélhetitek a napi élményeiteket, jobban megismerhetitek egymás világát, gondolatait. Életre szóló kapcsolatokat szerezhetsz, és a nyelvtudásod rakétaszerűen beindul Ha erre nem érzed magad nyitottnak, akkor ez a tábor sajnos nem neked való. Ne keseredj el, akkor segítünk neked más nyelvtanulási lehetőséget találni (választhatsz pl. itthoni táboraink közül). 

Kirándulások 


London, Cambridge: alap, hogy megnézzük, de Felixstowe tengerpartja és a történelmi Colchester is belefér. Ipswich múzeumai, parkjai és sportlétesítményei is gazdag programot kínálnak, de ha mást szeretnél, az is megbeszélhető. A fogadó családok is szerveznek hétvégi programokat. Jimmy's Farm, Windsor, Legoland és Harry Potter világa is elképzelhető, de ezek már extra költséggel járnak. Biztos, hogy jó ízelítőt kapsz Suffolk megyéből, mert Ipswichből sok helyre eljuthatsz.


Mennyit tanulsz meg a két hét alatt? 


Tőled függ. Ha törekszel arra, hogy csak angolul beszélj, ha nyitott vagy és kommunikatív, nagyon sokat. Ha félénk és tartózkodó vagy, akkor is rengeteget jelent a két hét. A hozzáállásod az angol nyelvhez, ha eddig nem igazán szeretted, garantáltan megváltozik. 99%-ban sikerélmény és önbizalom-növekedés jellemzi a diákok visszajelzéseit.

A táborokban milyen nemzetiségek vannak? 


Változó, jönnek Németországból, Kínából, Japánból, Olaszországból, de sokan érkeznek Oroszországból, Kazahsztánból is. A lényeg, hogy megtanuld, ne legyenek előítéleteid, légy nyitott mások kultúrájára, így érezheted legjobban magad! Utad során barátokat szerzel, akikkel meglátogathatjátok egymást, vagy online kapcsolatokat építhetsz, ahol csakis angolul kommunikáltok, és ki tudja, talán kedvet kapsz egy másik nyelv megtanulásához is.


Egyedül vagy csoportosan?A mi nyelviskolánk évente egyszer tervez csoportos utazást. Ez elég sok szervezéssel jár, ha neked nem jó ez az időpont, elmúltál 14 éves, utazhatsz egyedül, maximális biztonságban leszel az út során. Egész évben mehetsz tanulni Ipswichbe. A csoportos buli-feeling elmarad, de a szervezők mindent megtesznek, hogy ne érezd magad egyedül. Nyelvvizsga előtt kitűnő lehetőség kiugranod egy intenzív kurzusra. Nyáron több turnus közül is válogathatsz. Egyéni utazás érdekel>>>


Kísérővel, családosan

A LETS Ipswich gyakorlatilag minden korosztálynak biztosítja az oktatást. Gyermekeknek 11 év alatt kötelező kísérővel utaznia. A legfiatalabb tanítvány eddig 5 éves volt. A kísérő költségeit kérjük, külön árajánlatba kérd! Előfordul, hogy az egész család utazni, tanulni szeretne. Egyedi árakért, kedvezményekért érdeklődj itt >>>

 

Utazás 

A kinti 2 hetes időszakot előre-fizetéssel szükséges rendezni. A repülőjegyet  is érdemes időben megvásárolni az adott repülőtársaságnál. Ezt megtehetitek egyénileg vagy kérheted a segítségünket. A csoportos jegyek megvásárlása esetén nagyobb kedvezményre van lehetőségünk, illetve a repülőút során ülőhelyeinket is közel foglalhatjuk egymáshoz. Felhívjuk a figyelmet, hogy a repülőjegy árát előre kérjük átutalni és a repülőtársaság aktuális foglalási, fizetési és visszafizetési szabályai szerint járhatunk el minden esetben. 


Fizetés
A 2 hetes program teljes díja csoportos utazás esetén / minimum 10 fő/ 1250 font/fő. A díj tartalmazza az angol kurzusokat, a szállást/ellátást, a kirándulásokat és programokat/belépőket, de nem tartalmazza az utazás és biztosítás díját.

Egyéni utazás esetén árajánlatot kell kérni az adott időszakra. További fizetési feltételekről személyesen/e-mailben adunk információt.

Az idei évben az utazás elmarad.

 Indulás-érkezés

Debrecenből, illetve Budapestről indulás.

Az idei évben az utazás elmarad.


 Vélemények és élmények nyári angliai utunkról

"Örs nagyon jól érezte magát. Mindent elmond, hogy új orosz barátjával megbeszélték, hogy jövőre is találkoznak. Profi volt a szervezés. A családok és a programok tetszettek a fiúnak. Az ételre sem panaszkodott, pedig itthon tud válogatni. A két hét önállóság nagyon jót tett neki. Figyelt a dolgaira és szervezte a napjait. A pénzére is nagyon oda figyelt. Nyelvből sokkal jobb lett, mint a családban bárki. Érezhető volt rajta, hogy nem csak nyaralni volt, hanem meg is dolgoztattátok. Nagyon köszönöm a segítségedet! " 
A 14 éves Örs édesapja, Turi Zsolt
"Kedves Gabi! Azért írok mert szeretném megköszönni neked az Angliai utazást. Minden program nagyon tetszett. Nagyon jól éreztem magam a családnál és nagyon kedvesek voltak. Zaikek-kel is sokat játszottunk, fociztunk x-boxoztunk. Nagyon jól éreztem magam, nagyon tetszett minden ezért azt gondolom: jövőre újra elmegyek. Peti!" Molnár Peti - 12 éves


"I was in the Uk for 2 weeks at summer and I had a really great time there. We were in a lots of beautiful places and met nice people. Also my English improved a lot. Now I can easily understand (and speak with) foreigners, (write) presentations and songs." Gergely Nagy, 15 years old


"Nagyon jól éreztük magunkat! A család igazán kedves volt és barátságos. Esténként beszélgettek velünk , a gyerekek pedig szívesen játszottak Kamillával. Akinek a gyereke még nem beszél vagy csak kicsit angolul, azok is jól érezhetik magukat szerintem, mert az iskola is és az elszállásoló család is segítőkész. Az egész napos ill. a délutáni programok is szórakoztatóak voltak:) Maga a város is szép, tipikus angol házakkal:) Kamilla nagyon élvezte az egész utat:) és én is! Igazán élmény gazdag volt." a 7 éves Sass Kamilla és édesanyja, Szilvi