Szuper Intenzív Angol 13 éves kortól-Megtelt!


Beszédközpontú, kiscsoportos, intenzív, jó hangulatú angolozás a könnyedebben elérhető eredményekért


 Korosztály:                 13-16 évesek

 Időpont:                     egyelőre nem indulHelyszín:                    Teen Universe – Helen Doron Debrecen, Debrecen, Darabos u. 33.

 

Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt.

 

Mindezt hogyan?


 Szintfelmérés, kiscsoportos létszám (4-8 fő):

mivel kis csoportban fogsz tanulni, fontos, hogy olyanokkal legyél együtt, akikkel hasonló a jelenlegi nyelvtudásod és a célod. Így sokkal hatékonyabban és magabiztosabban fogsz haladni.


Beszédközpontú oktatás, szituációk gyakorlása:

a mindennapokban hatalmas segítség, ha a tanult nyelvet nem félsz használni, ezt pedig úgy érhetjük el, ha sokat beszélsz, és sokat hallgatsz másokat. A füled megtanulja hallani, érteni az idegen szavakat, hozzászoksz a különféle kiejtésekhez, saját magadat is hallani fogod. Kialakul a nyelvi önbizalmad és rutinod.


Hogy mindez könnyedén menjen, színes és változatos témákat dolgozunk fel írásban és szóban egyaránt rengeteg játékkal fűszerezve, intenzív délelőtti angolórák keretében.

Haladásodat magad is követheted, hiszen folyamatos szaktanári visszacsatolást, értékelést fogsz kapni. Ha nyelvvizsgát szeretnél tenni, akkor nyelvvizsga feladatok gyakorlására is szánunk időt.

Hosszú évek tapasztalata, hogy a diákjaink könnyűnek érzik a nyelvtanulást nálunk, a számtalan kitűnő nyelvvizsga eredmény pedig azt is mutatja, hogy mindez eredményes is


Teljes ár:         35 000 Ft  (20 angolóra, 5 nap)

Előleg:            20 000 Ft (a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges):


 Jelentkezés menete:             


1. Töltsd ki az online regisztrációs űrlapot!  >>>Jelentkezés ITT

2. A jelentkezési lapon megadott e-mail címedre elküldjük a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges előlegről szóló számlát.

3. Kérjük, a számla alapján utald el/fizesd be az előleget!

4. Visszajelzünk, hogy a jelentkezést elfogadtuk.

 Végleges befizetési határidő: 2022 június 10.